Arhitektura

Molded nakon topografije stranice: Kuća u Hillu

Arhitektura Molded nakon topografije stranice: Kuća u Hillu

Words at War: The Ship / From the Land of the Silent People / Prisoner of the Japs (Lipanj 2019).

Anonim

Kuća u Hillu bila je dizajnirana za izravno povezivanje s okolicom oblikovanjem oblika nakon terena. Arhitekti svemirskih prostora dizajnirali su ovu modernu kuću u Gunmi, Japan kao odgovor na prirodno okruženje koje ga okružuje. Nakon topografske konture, zgrada ima jednu etažu iznad razreda i jednu etažu ispod razine. Određivanje prostora dopuštajući strukturi da posudi oblik obronka, Kuća na brdu iskorištava prirodnu sklonost stranice u njegovu prednost. Terasa se okreće oko drveća i neulazi kako bi pružila opsežne panorame okoline. Grede na krovu stvaraju osjećaj širenja unutarnjeg prostora. Unutra, prostori definirani svjetlom i povezanost prema vanjskoj strani okupljaju stanovnike pod modernim krovom. Izrađeni na drvenom okviru i pomoću armiranog betona, arhitekti Kuće na Hillu izradili su atmosferu koja povezuje van i unutarnje prostore. Sviđa li vam se to ili možda želite raditi dom s pogledom na ocean?

Popularni Postovi